![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 21
|
bilinen adı lucy lawless eski eşi kızı daisy'nin babası garth lawless'in soyadını kullanıyor,ama gerçek adı Lucille frances ryan tapert aynı zamanda ikinci eşi zeyna dizisinin prodüktörü kızı daisy 1988 doğumlu, Lucy Lawless'ın doğum yeri: Mount Albert, Auckland, New Zealand doğum tarihi:29 mart 1968 Dini:Romalı Katolik boyu:1.79 göz rengi:mavi saç rengi:sarı ten rengi:beyaz Auckland University mezunu Baba: Frank Ryan (Auckland city finance officer, b. 1932) Anne: Julie Ryan (housewife, b. 1937) Eski eşi: Garth Lawless (skydiver, m. 1988, div. 1995, one daughter) Kızı: Daisy Lawless (b. Jul-1988, with Garth Lawless) Şimdiki Eşi: Robert G. Tapert (producer, b. 1955, m. 28-Mar-1998, two sons) oğlu: Julius Robert Bay Tapert (b. 16-Oct-1999, with Tapert) oğlu: Judah Miro Tapert (b. 7-May-2002, with Tapert) lucy lawless'ın 4 kardeşi var .4'ü de erkek,en küçükleri lucy,küçükken ağbilerinden çok iyi kılıç kullanmayı ve ata binmeyi öğrenmişve gençkende eski eşi ile bir madende çalışıyormuş,maden işi bir bayan'a göre çok ağır olduğu için karate dersleri almış.Ve dizisinde uçan tekmeleri rahatlıkla atabiliyormuş.Hiç dublör kullanmamış hatta hamile olduğu halde diziye devam etmiş ama bir zamanlar Türkiye'ye geldiğinde ki iki kere gelmiş Türkiye de ki bir falcı ona bir şov sırasında attan düşüp yaralanacağını söylemiş gerçektende bir şov programına katıldığı sırada atla gösteri yaparken attan düşüp kalça kemiğini kırmış ve maalesef çocuğunu düşürmüş.Ve hatta bu olaydan çok etkilenip ikinci defa Türkiye'ye geldiğinde bu olayı anlatmış ve sanırım yine fal baktırmak istemiş,ama baktırmış mı baktırmamış mı orasını bilemiyorum arkadaşlar.Ve sanıyorum dizinin sonunda bir sebeple Japonya'ya ya da Çin'e gidip orada Fireball yani ateştopu büyüsü yapmayı öğreniyor ve dizi böylece bitiyor.Dizi toplam 134 bölüm çekilmiş,lucy lawless 133 bölümünde renee o'connor ise 134 bölümünde oynamış ve gerçek hayatta da gabriel yani renee o'connor lucy lawless'ın en yakın arkadaşlarından biri.Ve bu sene gabriel'in bir kızı olmuş ama eşini bir görseniz çok çirkin.Ayrıca lucy lawless'ın ilk zamanlarda bir sitcom dizisinde rol aldığınıda biliyormuydunuz? ve son olarak almanca,italyanca,fransızca ve de ibranice biliyor.bu arada şarkıda sölüomuşş ben yeni örendimmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
|
Ya Bende O Zeynayi Ve HerkÜlÜ İzlerdİm O Zamandan Berİ Mİstİk Olan Eskİ YaŞamlar Falan GerÇİ İnanmasamda İzlerdİm Ve Çok Severdİm Zeynayi Nedİyİm Şİmdİ Tekrardan Verİyolar AkŞamlari HaftaİÇİ HergÜn Kanal D De 18,00 De Falan BaŞliyor...... İzlemek İsteyenler Varsa Dİye Yazdim....:d
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |