![]() |
| | #11 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yağmur bi an panic yapmıştın ama :haha: tabi bende :w00t:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
En sevdiği hobilerinden birisi de Vintage giyim mağazalarında alışveriş yapmaktır. ıykk hiç ısınmadım bu kadına :6:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ben çok seviyorum bu kadını oyunculuğu da çok güzel,çok başarılı Time Traveller's Wife'ta ve The Notebook'ta ne kadar büyük oyuncu olduğunu kanıtlıyo zaten.Rachel Bilson'la ikisi favori aktristimdir.Keşke Ryan Gosling'ten ayrılmasaydı.Nitekim Josh Lucas pek bi yaşlı kaçmış Rachel'a. Mukom,Yağmurum ya da herhangi bir nick manyağı ona bakılırsa nick britneyle de çıktı napcaz şimdi çocuk yerinde durmuyo ki ![]() http://www.whosdatedwho.com/celebrit...ick-carter.htm |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yok yaw o britney yalan yalan. olmadı öle bişi ben biliom ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
bu Britney olayı nedir yaa... Ben vallaaaa artık intihar etcem ÖÖLE BİŞİ YOK die die ölecem! Mezar taşıma da "Kimseyi inandıramadı,Britney Nick aşkına güme gitti" yazdıracam
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |