![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
Tuba Büyüküstün İstanbul, (5 Temmuz1982). Türk oyuncu.. İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam filmlerinde rol aldı. Yönetmen Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başladı. Sultan Makamı adlı dizinin son dört bölümünde rol aldı. 2004 yılında Çağan Irmak'ın yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı dizideki Zarife rolüyle büyük çıkış yakaladı. Aynı yıl Cemal Şan'ın yönettiği Gülizar adlı televizyon filminde Şevket Çoruh ve Yetkin Dikinciler'le başrolü paylaştı.Ayrıca yine Çağan Irmak'ın filmi Babam ve Oğlumda oynadı.Halen Aydın Bulut'un yönettiği Ihlamurlar Altında adlı dizide Bülent İnal, Sinan Tuzcu ile başrolü paylaşıyor. Oyuncu Olarak Yeraldığı Yapımlar Sınav (2006 - Sinema Filmi) Zeynep Aşk Yolu (2006 - TV Filmi) Deniz Babam ve Oğlum (2005 - Sinema Filmi) Ihlamurlar Altında (2006 - Dizi Film) Filiz Çemberimde Gül Oya (2004 - Dizi Film) Zarife Gülizar (2004 - TV Filmi) Gülizar Sultan Makamı (2004 - Dizi Film) Nesrin ![]() ![]() ![]() ![]() dedim sadece yabancı olmuyo!bi de türk oyuncu yüklim dedim(dediğime bakmayım istek vardı )
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
yok yok imkanı yok bu kızın üstüne yook.. var diyen varsa karşısında beni bulur kimse sulanmaya kalkmasın o benim uğruna dizisini izlediğim tek muhteşem varlık..gulayy çook teşekkürler.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
evdekiler şu iğrenç ıhlamurlar altında dizisini izliyolar ben de bu kız çıkınca bakıyom walla ne yalan söliim, ama dizi hakkaten izlenemeyecek kadar yavaş..inanmazsınız bi bölümünde kadının biri arabasıyla otoparka girdi,arabayı park etti,sonra kapıyı açtı gitti kendine bi kadeh şarap koydu ve oturdu,bu esnada ne bi konuşma oldu ne de bi olay..ve 2-3 dk. sürdü.. hani insan aptal yerine konur da bu kadar mı olur yaa? ama selçuk azmini takdir ediyorum gerçekten..katlanması zor bi dizi..kızı Rabbim özenmiş de yaratmış o ayrı..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
gerçekten yaa kız gerçektende çok güzel ben onu çemberimde gül oya ile tanıdım ve bayıldım kız için ıhlamular altındayı izelemek gerçekten zor iş (ıhlamurlar altındaya katlanmak yani) selçuk gerçekten tebrikler |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |