![]() |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
İstanbul,Europe Music Awards 2010 organizasyonunun yapılması için aday olan 3 şehirden bir tanesi oldu Detaylı bilgi için:http://www.mtv.com.tr/NewsDetail.aspx?NewsId=6653
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| o iş yatar.. diğer iki aday hollanda ve yunanistanmış. diyelimki biz seçildik, o zaman; tutmayın beni!!
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
umarım umarım umarım Türkiye seçilir =) bi backstreet boys,bi westlife,bi justin timberlake bir de one republic ödül alsa bana yeter :wub: ((iyi bir hayalperestim sanırım :d)) allahım düşünemiyorum bunların türkiyeye gelmelerini :wub: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
wwwwwwwwwwuuuuuuuuuuu heyecanlı bi haber walla emre aydın mtv müzik ödülü aldıysa mtv awardsın da turkiyede yapılma olasılığı bi o kadar war bence ben umutluyum yane ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bu işin türkiye'de olması bana hayal gibi geldi şuan. ne bileyim avrupa'da ses getiren bi sanatçımız bile yok, nasıl olcak bu iş
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| hadise'yle atiye'yi de tüm dünya tanıyordu zaten.. onlar birer britney, beyonce, j.lo oldu da bizim mi haberimiz yok vallahi yok türkiye'de hiçkimse.. burda olsa saçma olacak gerçekten.. neyse belki bi ihtimal olur, iyi düşünelim
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| evet emre aydın'ın büyük bi katkısı oldu o konuda. en azından türkiye adına bir mtv ödülü alındı. ama yetersiz ne yazık ki. bu konuda ülkemizin çok fazla ilerlemesi gerekiyor.
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |