![]() |
| | #31 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
VİZYONDAKİLER -Adamım Benim Oyuncular (Jason Segal-Paul Rudd) Komedi -Aşk Ateşi Oyuncular (Charlize Theron-Kim Basinger) Dram -Lanetli Ew Oyuncular (Amanda Crew-Elias Koteas) Korku,Gerilim -Hain Oyuncular (Don Cheadle-Guy Pearce) Dram -Kanlı Hesaplaşma Oyuncular (Jackie Chan-Naoto Takenaka) Aksiyon,Dram -Terminatör Kurtuluş Oyuncular (Christian Bale-Moon Bloodgood)Aksiyon,Macera,Bilim Kurgu -Peşinde Ölüm Var GELECEK FİLMLER 19 HAZİRAN -12 Tuzak Oyuncular (John Cena-Ashley Scott) Aksiyon -17 Yeniden Oyuncular (Zac Efron-Michelle Trachtenberg-Matthew Perry) Komedi -Soldaki Son Ev Korku -Teklif Oyuncular (sandra Bullock-Ryan Reynolds) Komedi,Romantik (Bu film izlenceklerim arasında ) 24 HAZİRAN -Transformers: Yenilenlerin İntikamı Oyuncular (Shia LaBeouf-Megan Fox) Aksiyon,Macera, Bilim Kurgu (Muhakkak izleneceklerim arasında ) 1 TEMMUZ -Buz Devri: Dinozorların Şafağı (SAbırsızlıkla beklediğim serinin 3.sü nihayet izleyeb ileceğim ) Macera, Animasyon, Komedi 3 TEMMUZ -İçimdeki Şeytan Korku, Gerilim 10 TEMMUZ -Halk Düşmanları Oyuncular (Christian Bale-Johnny Depp) -Tabu Dram 15 TEMMUZ -Harry Potter ve Melez Prens Macera, Dram, Fantastik (şükür kavuşturana :haha ![]() 24 TEMMUZ -The Ghosts of Girlfriends Past Oyuncular (Matthew McConaughey-Jennifer Garner) 31 TEMMUZ -Metrodan Kaçış Oyuncular (Denzel Washington-John Travolta) Bu ayın sinama kuşağı budur arkadaşlar herkese ii seyirler şahsen bolca izlieyeceğim film mevcut bu ayda
__________________ ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
|
constantini çok merak ediyorum inş keanu oynar çnkü ilk flm gerçkten harikaydı ve derinden etkilemşti,spiderman filmlerinede bayılıorum umarım bundan sonraki serileride çok güsel olcaktr
__________________ |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
1 temmuz ve 15 temmuz'u sabırsızlıkla beklesem de filmler niğdeye çıktıklarından 1 ya da 2 hafta sonra geldikleri için sevincim kursağımda kalıyor )
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
melez prensden beklediğim tadı alamadımm :/ hayalet sewgililerimden de ole sürükleyici değildi :/ tansformers ile buz dewrini izleyemedim hala ama izlicem kaçmaz benden du ağustosun listesini çıkarayım şimdide :d
| | |
| | #38 (permalink) |
|
Yarın ![]() G.I. Joe: Kobranın Yükselişi (türü:macera-aksiyon) sienna miller,Channing Tatum Terra'yı Kurtarmak (türü:macera-animasyon) Chris Evans,Evan Rachel Wood (seslendirenler) 14 Ağustos Kan Gölü (türü:korku-gerilim) Kız Kardeşimin Hikayesi (türü:dram) Cameron Diaz gzl bi filme benzio ![]() 21 Ağustos Soysuzlar Çetesi (türü:aksiyon-macera) Diane Kruger,Brad Pitt,Samuel L. Jackson vee bölece ağustos ayı biter bu ayda izlicek pek bişi çıkmadı bana :haha:
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |