![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 12-Eylül-2007 Bulunduğu yer: kartal Yaş: 23
|
evet... her yıl onlarca film yapılıyo ve sinema sektörünün de büyük bi geçmişi söz konusu... şimdi bi düşünün ve izlediğiniz filmler arasında ilk 10 u sıralayın... benim top 10 1. forrest gump 2. geleceğe dönüş serisi 3. esaretin bedeli 4. prestij 5. akıl oyunları 6. köstebek 7. running scared 8. yeşil yol 9. olağan şüpheliler 10. matrix serisi... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
çok zoooorrrrr ![]() 1- the last samurai 2- cruel intentions 3. the prestige 4-.......... 5-............ 6-............ 7-................. 8-................... 9-.................. 10-.................. üzgünüm boşlukları dolduramıycam benim ilk 10 a sokabileceğim yüzlerce film var.... ![]() bu üçüyle idare edin
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
hmmmm.... 1.yüzüklern efendisi 2.kral arthur 3.fantastik 4lü 4.şehrin azizleri 5.beter böcek 6.gelece dönüş serisi 7.hababam sınıfı 8.maskeli beşler 9.sahara 10.bulamadm wallaa
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 13-Eylül-2007 Yaş: 34
|
hemen sıraliim zor olacak lakin seçmek. esaretin bedeli forrest gump the message - çağrı ölü ozanlar derneği (bilmiyenler varsa söyliim korku filmi değildir) adım sam terminator 2 evil dead (tüm zamanalrın iyi korku filmi seçildi 1982..sam raimi yi bir numara yapan filmdir) godfather serisi bir zamanlar amerika ( en az baab filmleri kadar kaliteli bir mafya filmi) akıl oyunları..... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Neverland =)) Yaş: 22
|
LOTR Green Street Hooligans Happy Feet Everyhing is illuminated
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] My ELIJAH forum : http://elwood.tt.cx My LOTR forum : http://lotrandewlovers.proboards81.com :clap: |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
esaretin bedeli yeşil yol er rynı kurtarmak kardeş gibiydiler yüzüklerin efendisi serisi büyük hazine fight club yeni nesil ajan xxx saw hostel korku kapanı valla aslında yazabileceğim yüzlerce film var ama ben sevdiğim türlerden bir kaç örnek yazabildim yeni izlediğim bir kaç filmi de yazmazsam içimde kalır apocalypto,lost room,condemned
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
elifingo aferin.. esaretin bedeli demişsin en başa.. düşün daha o filmi izlemeyenler bile var
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |