![]() |
| | #101 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
fracture sophie scholl-the final days forrest gump memento queen pleasantville (sağol selçuk güzel filmdi )i am legend meet me in st. louis prestige franklyn reader 27 dresses the last kiss sweet home alabama |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 26-Kasım-2007 Bulunduğu yer: çanakkale-ankara-bursa Yaş: 21
|
hmm -se7ev -fight clup -leon -batman begins -transformers : revenge of the fallen -titanic -harry potter and the goblet of fire (serinin kesinlikle en iyisi) -the prestige -city of angel -twilight yada spiderman 2 |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: Antalya Yaş: 30
|
1- Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption) 2- Batman Kara Şövalye (The Dark Knight ) 3- Melekler Şehri (City Of Angels) 4- Notting Hill (Aşk Engel Tanımaz) Ne biçim türkçeye çevirilmişse )5- Yeşil Yol (Green Mile) 6- Geleceğe Dönüş Serisi 7- Truman Show 8- Slumdog Millionaire 9- Music & Lyrics 10-Geçmişin Gölgesinde (American History X) |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
the shawshank redemption(esaretin bedeli) green mile (yeşil yol) forrest gump(bunun türkçe çevirisi de aynı )gladiator (gladyatör) pirates of the caribbean (karayip korsanları) back the future (geleceğe dönüş) the prestige (prestij) edward scissorhands (makas eller) son zamanlarda izlediğim filmlerden bi kaç tavsiye de bulunmak isterim; click little miss sunshine(küçük gün ışığım) big fish (büyük balık) serel kaçırma bu filmi ![]() charlie and the chocolate factory (charlie'nin çikolata fabrikası) bunu da kaçırma:d
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
tamam selçuk izlerim senin önerdiğin filmler güzel oluyo ![]() benim de liste yapmamın vakti gelmiş ![]() Public enemies Push Sihirbaz (the illusionist) ---selçuk sen de bunu izle ![]() Hollywoodland The best man London The Assasination Of Jesse James Australia Schindler's List Barcelona Ps I Love You Chicago |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |