![]() |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ben bunalımdan 2 filme aynı gün gittim... 300 le Mavi gözlü dev... 300 accaip bi filmdi. tam benm tarzım olduu için ben çok beendim .. özellikle kaba taslak tahminle kişi başı 14 farklı kastan 4200 kaslı 300 süper erkeği izlemesi accaip hoştu... Mavi gözlü deve yorum bile gereksiz.. YETKİN DİKİCİLER FOREVER DİORM (harbiden nazım hikmet ![]() ![]() ![]() accaip benzio)
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ben en son mutluluğa gitmiştim. o zamandan bu yana da hiç sinemaya gidemedim. 300 spartans ı kaçırdım ama şimdi kendimi sinemaya vermeyi düşünüyorum ve önce spiderman e gidicem sonrada gösterime girecek olan diğer filmlere.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |