![]() |
| | #231 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: Florya,İstanbul Yaş: 16
|
haha bnde aslında belki bazıları beğenmiştir kötü tepki almıyım die öle dedim ewt berbattı espriler okadar basittiki komik deillerdi dedem bile onların yaptıkları esprileri yapabilirdi ve arasıra çok uzadı ve sıktı mesela elalem ne der bölümü ve bisiklet bölümü
__________________ Looking for beauty in a certain Finding the strength inside a gray Maybe I'm heading for a breakdown And maybe that's ok |
| | |
| | #232 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
tepki çekmemek içn kendi düşüncelerini yazmamk bence saçma ![]() gayette ne gördüysem yazarım herkesden banane ![]() çokda kötüydü : ya keşke başka bi filme gitseydim bak yine aklıma geldi ![]()
__________________ |
| | |
| | #233 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: Florya,İstanbul Yaş: 16
|
bn zaten normalde kndi fikrimi yazarım ama bnm arkadaşlarım filmi çok beğendi tek beğenmeyen bndim falan ondan öle dedim
__________________ Looking for beauty in a certain Finding the strength inside a gray Maybe I'm heading for a breakdown And maybe that's ok |
| | |
| | #239 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
ya of ilmin fragmanını görmüşütm ben avatarı izlediigm zaman çok merk etmiştim bide aynı çocuk oynuyor oyunu felanda yapılmış mayısda ironman 2 le birlikde gitmeyi düşünüyorum
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |