Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Sinema Kulübü > Sinema Sohbet / Tartışma

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-Temmuz-2009, 15:09   #1 (permalink)
Backstreet's Back!

ajsrlbsb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Film Eleştirileri

izlediğimiz (eski/yeni) bir filmin burada olumlu/olumsuz yönlerini yazalım ki izleyecek olanların bilgisi olsun ben başlıyorum;

Murder On The Orient Express (Doğu Expresinde Cinayet)

1974 yapımı bir filmde günümüze göre elbette birçok eksiklikler olacak ama yine de Agatha Christie'nin aynı isimli romanını okuduysanız o eksiklikleri görmezden geleceksiniz.

İlk olarak film İstanbul'da başlıyor.74 yılındaki Türk insanını öyle yansıtmışlar ki sanırsınız burası Arabistan,Hindistan,İran,Afganistan vb. o çok kötü olmuş.Jazz müzik çalan katipler de cabası

Bu aksaklıklar trene girene kadar tabii ki Her bir yolcunun trene binme sahnesini yapmışlar izlerken sıkılmamak elde değil.Ve trene girdik işte asıl olaylar ve eğlence burada başlıyor

Armstrongların küçük kızını öldüren katil trenin içinde ondan öc almak isteyen kişi de öyle.Dedektif Poirot zekasıyla işi çözüyor.Trende kim var kim yok sorguya çekiyor.Ve tabii ki sizinde kafanız bayağı bir karışıyor,herkesin suçlu olabileceğini düşünüyorsunuz.

Filmi dublajsız ya da altyazısız izlemeye kalkmayın çünkü çoğunlukla ingilizce konuşmuyorlar.Fransızca,İtalyanca,Almanca hatta biraz Türkçe (italyan aksanıyla ).Film o anlamda biraz kopuk oluyor.O yüzden dublajlı da değil de altyazılı izlemek en iyisi.

Sonuç olarak filme 10 üzerinden 5 veriyorum ve romanı okuyanların izlemesi gereken bir film diyorum
ajsrlbsb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil