![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
------------------------------------------------------- Sabahlari napalim kokusuna bayiliyorum ... zafer gibi kokuyor. --Robert Duvall (Kiyamet) Dehset, dehset. --Marlon Brando (Kiyamet) Bana katil demeye hakkin yok. Beni öldürmeye hakkin var, bunu yapmaya hakkin var; ama beni yargilamaya hakkin yok. --Marlon Brando (Kiyamet) (Adam hayati bu cumle ile cizip atmis valla...!) Houston, bir sorunumuz var. --Tom Hanks (Apollo 13) Basarisizlik bir seçenek degildir. --Ed Harris (Apollo 13) Gidecegimiz yerde yola ihtiyacimiz olmayacak. --Christopher Lloyd (Gelecege Dönüs) Bu harika oyuncaklari nereden buluyor? --Jack Nicholson (Batman) Biri bana nasil bir dünyada yasadigimizi söyleyebilir mi? Yarasa gibi giyinen bir adam geliyor ve benim basinimi elimden aliyor. --Jack Nicholson (Batman) Mutlu bir yüz takin. --Jack Nicholson (Batman) Ne kadar çok yapacak sey, ne kadar az zaman. --Jack Nicholson (Batman) Neye gülüyorsun? --Jack Nicholson (Batman) Seyretmeyi seviyorum. --Peter Sellers, Shirley MacLaine"e televizyondan söz ederken. (Being There [Var Olmak]) Ilkbahar [fidan] dikim zamanidir. --Peter Sellers (Being There) Biz Tanri"nin verdigi görevdeyiz. --Dan Aykroyd (The Blues Brothers) Chicago"ya 106 mil, depomuz dolu, yarim paket sigaramiz var, ortalik karanlik ve günes gözlüklerimizi taktik. --Dan Aykroyd (The Blues Brothers) Tanri esrarengiz usullerle is görür. --Dan Aykroyd (The Blues Brothers 2000) Onu çal Sam, "As Time Goes By"i çal. --Humphrey Bogart (Casablanca) Paris hep olacak. --Humphrey Bogart (Casablanca) Louie, bunun güzel bir arkadasligin baslangici olabilecegini saniyorum. --Humphrey Bogart (Casablanca) Bana Shirley deyip durma. (Digeri, "surely" diyor, o da bunu "Shirley" gibi algiliyor.) --Leslie Nielsen (Havaalani) Hiç bir Türk hapisanesinde bulundun mu? --Peter Graves (Havaalani) Evren çok büyük bir yer, herhangi bir insanin hayal edebileceginden de büyük. Sadece biz varsak, bu uzayin korkunç bir israfi demek olurdu, degil mi? --Jodie Foster (Mesaj) Kendini sansli hissediyor musun? --Clind Eastwood (Kirli Harry) Ben bir hayvan degilim. --John Hurt (Fil Adam) E.T. eve telefon etmek. --E.T (E.T. The Extra-Terrestrial) Onu insa edersen, gelecekler. --Kevin Kostner"e gelen sesler (Düsler Tarlasi) Annem aptalligin aptalin yaptigi sey oldugunu söyler. --Tom Hanks (Forrest Gump) Hayat bir kutu çikolata gibidir. --Tom Hanks (Forrest Gump) O canli! O canli! --Colin Clive (Frankenstein) Ona reddedemeyecegi bir teklifte bulunacagim. (Bitiyorum bu replige..!) --Marlon Brando (Baba) Eli çantali bir hirsiz [avukatlari kastediyor] eli silahli bir hirsizdan daha çok çalar. --Marlon Brando (Baba) Adim Bond, James Bond. --Sean Connery (Altin Parmak) Bizi kimse yenemez. Biz halkiz. (Bu repligi duymaya bugunlerde en cok Turk Halki'nin ihtiyaci var..!) --Jane Darrell, Henry Fonda"ya (Gazap Üzümleri) Yarin baska bir gün. --Vivian Leigh (Rüzgar Gibi Geçti) Tanri sahidimdir, bir daha asla acikmayacagim. --Vivian Leigh (Rüzgar Gibi Geçti) Ve saire, ve saire. --Yull Brynner (Kral ve Ben) Yo, hayir. Uçaklar degildi. Canavari öldüren güzellikti. --Robert Armstrong (King Kong) Ask asla üzgün oldugunu söylememektir. [Bunu ask asla pisman olmamaktir seklinde çevirmisler.] --Ali MacGraw (Love Story) Böyle yazilacak, böyle yapilacak. --Yull Brynner (On Emir) Bu Kitabin hükmüyle yasamayan, bu Kitabin hükmüyle ölecektir. --Charlton Heston (On Emir) Güvenli mi? --Laurence Olivier, Dustin Hoffman"a (Marathon Man) Burada kendimizi mahvetmek, kalplerimizi kirmak, yanlis insanlari sevmek ve ölmek için bulunuyoruz. --Nicholas Cage, Cher"e (Ay Çarpmasi) Dünyanin fazla uzaklari göremeyecegimiz kadar yuvarlak olmasi güzel. --Meryl Streep (Benim Afrikam) Çek o pis kokulu pençelerini üstümden, seni lanet pislik maymun! --Charlton Heston (Maymunlar Gezegeni) Bir çocugun en iyi arkadasi annesidir. --Anthony Perkins (Sapik) Yilanlar! Niye hep yilanlar olmak zorunda? --Harrison Ford (Indiana Jones, Raiders of the Lost Ark) Ben harika bir soförüm. --Dustin Hoffman, Tom Cruise"a (Yagmur Adam) Adriaaane! --Sylvester Stallone (Rocky) Duvardaki Büyülü Ayna, dünyanin en güzel kadini kim? --Kötü Kraliçe (Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler) Kuvvet seninle olsun. --Alec Guinness (Yildiz Savaslari) Bana gelince, ben celladimdan daha uzun yasayacagim. --Anthony Queen (Ömer Muhtar) Onu dinlemediniz bile. --Anthony Queen (Çagri) Bana mi diyorsun? Bana mi diyorsun? Burada baska kimse yok. Bana mi diyorsun? --Robert DeNiro (Taksi Soförü) Sira hanginizde? --Danny Glover (Av II) Sana söyleyebilirdim, ama o zaman seni öldürmem gerekir. --Tom Cruise (Top Gun) Geri dönecegim. --Arnold Schwarzenegger (Yok Edici) Hasta la vista, bebek! --Arnold Schwarzenegger (Yok Edici II) Hayatinin geri kalanini birisiyle geçirmek istedigini anladigin zaman, hayatinin geri kalaninin mümkün oldugunca çabuk baslamasini istersin. --Billy Crystal (Harry Sally"yle Karsilasinca) Ben kötü degilim, sadece böyle çizildim. --Jessica Rabbit, Bob Hoskins"e (Roger Rabbit"i Kim Öldürdü?) Toto, artik Kansas"ta olmadigimiz gibi bir his var içimde. --Judy Garland (Oz Büyücüsü) Eriyorum, eriyorum! --Margaret Hamilton (Oz Büyücüsü) Seninle benim aramizdaki fark? Ben yakistiriyorum (giydigi siyah takimdan söz ediyor). --Will Smith (Siyah Elbiseli Adamlar) Artik sistemin parçasi degilsin. Biz sistemin üstündeyiz. Onun üzerinde. Onun ötesinde. --Tommy Lee Jones (Siyah Elbiseli Adamlar) Yedi ölümcül günah vardir: Oburluk, öfke, hirs, kiskançlik, atalet, kibir ve sehvet. --Morgan Freeman (Yedi) Quaid, reaktörü çalistir, Mars"i kurtar. --Mutant Quota (Total Recall) Gelecek kimseye söz verilmedi. --Clint Eastwood (Mutlak Güç) Orada asagida bir sey var. Biz olmayan bir sey ... biz olmayan, insan degil, anliyor musun? Insan olmayan, fakat zeki. --Mary Elizabeth Mastrantonio (The Abyss) Sana kisisel kölem olarak sahip olmaya alisabilirdim. --Elizabeth Taylor (X, Y, and ZEE) -Nasil ölmek istersin? -Yaslanarak. --Boris Karloff ve Lou Costello (Abbott and Costello Meet the Killer) Yapacagin en son sey olsa da intiher edeceksin. --Boris Karloff (Abbott and Costello Meet the Killer) Basina gelebilecek en iyi sey ... endüstriyel bir kazadir. --James Belushi (Dün Gece Hakkinda) Bak, evlenmek istemiyorum, çocuk istemiyorum, baglanip kalmak istemiyorum! Mutlu degilim, artik ... seni de sevmiyorum ... . --Rob Lowe (Dün Gece Hakkinda) Baylar ... hükümetlerinizde daima yasalarin üzerinde kimseler olacaktir. --Steven Seagal (Yasanin Üstünde [Above the Law]) Ogluma, tutmaya hazir olmadigin sözler verme. --Geena Davis (Kazara Turist) Yapabileceginin en iyisi buysa, senin en iyin berbat. (Siyasi liderlerimiz icin soylenmis bir soz...!!!) --Jodie Foster (Sanik) Iyi bir tanik degilim, tamam mi? Çok kirilganim. Geçmisim sorgulanabilir. Sarhosum. Tas kafaliyim. Uyusturucu aliskanligim var. --Jodie Foster (Sanik) Ne yaparsan yap ... küçük görme. --Jim Carrey (Ace Ventura: Pet Detective) Dogu yasam tarzi bana çok cazip geliyor. Muhtemelen benim Japonlara olan sevgimi paylasmiyorsun. harika küçük insanlar, harika... Çok yanlis anlasilmis... --Sydney Greenstreet (Across the Pacific) Güzel bir gül yetistirmek istiyorsan, gübre kullanmak gibisi yoktur. --Wilfrid Hyde-White (Ada) Bugün menüde yokum. --Susan Hayward (Ada) Bütün demek istedigim, bir erkegin yapabilecegi bir çok sey var ki toplumun gözünde gayet iyidir. Ayni seyi bir kadin yaparsa, aynisini, derhal toplum disina itilir. --Katherine Hepburn (Adem"in Kaburgasi) Ben bir es istiyorum, rakip degil. --Spencer Tracy (Adem"in Kaburgasi) Ev, sapkani giydigin yerdir. --John Lithgow (Buckaroo Banzai"nin 8. Boyuttaki Maceralari) Gülebiliyorken gül, seni maymun çocuk. --John Lithgow (Buckaroo Banzai"nin 8. Boyuttaki Maceralari) Nereye gidersen git, oradasindir. --Peter Weller (Buckaroo Banzai"nin 8. Boyuttaki Maceralari) Hayatinin en utandirici anindan 10 saniye kadar uzaktasin. --Andrew Dice Clay (Ford Fairlane"in Maceralari) Insan yüzü kizaran, ya da yüzünün kizarmasi gereken tek hayvandir. --Fredric March (Mark Twain"in Maceralari) Planlarini mi bozdum? --Errol Flynn (Robin Hood"un Maceralari) Gene yapardim, beni öldürmüs olsan bile. --Olivia de Havilland (Robin Hood"un Maceralari) Benim nefret ettigim adeletsizlik, Normanlar degil. --Errol Flynn (Robin Hood"un Maceralari) Artik buna bir son vermenin zamani. --Errol Flynn (Robin Hood"un Maceralari) -Empire State Binasinin tepesi nasil? -Oh, evet. Mükemmel. New York"ta cennete en yakin oldugumuz yer. -Güzel. -102. kat. Asansöre binmeyi de unutma. --Cary Grant ve Deborah Kerr (An Affair to Remember) Sicak anilari olmayanlar için kis soguk olmali. --Deborah Kerr (An Affair to Remember) Sevgili Tanrim, yolculugumuzun sonuna geldik. Kisa bir süre sonra huzurunda olacagiz. Merhametli olman için yalvariyorum. --Katharine Hepburn (Afrikali Kraliçe) Ne saçma bir fikir! Bayan, benim bir saçma fikrime karsilik 10 tane saçma fikriniz var. --Humphrey Bogart (Afrikali Kraliçe) Bizi birlikte asar misiniz, lütfen? --Katharine Hepburn (Afrikali Kraliçe) Bütün istedigim umursandigimi ve güvenlikte oldugum hissetmek. --Michelle Pfeiffer (Masumiyet Çagi) Hepsi bir tür hiyeroglifik dünyada yasadi. Asil sey hiç söylenmedi, hatta yapilmadi ve düsünülmedi, sadece gelisigüzel sembollerle gösterildi. --Joanne Woodward (Masumiyet Çagi) O bana is verir, ben ona abideler. --Charlton Heston (The Agony and the Ecstasy) Kural #1: Kimseyi öldüremem. --Robin Williams (Aladdin) Kongre"de bulunmak bir çok iyi adami mahvetmistir. --Denver Pyle (The Alamo) Ben bir muhbirim, ikiyüzlü degil! --Gene Lockhart (Cezayir) Sen benin için nesin biliyor musun? Paris. Iste bu. Paris. Paris"te bir bahar sabahi. --Charles Boyer (Cezayir) Sanirim bütün yetenekli insanlar biraz acayip oluyor. Bu gerçekten onlarin cazibesinin bir parçasi. --Katherine Hepburn (Alice Adams) Ben uzaklardayken IQlar birdenbire düstü mü? --Sigourney Weaver (Aliens) Cehenneme giden ekpres asansördeyiz, asagi gidiyoruz. --Bill Paxton (Aliens) Katil mi dedim? Sampiyon demek istedim. Boks terimlerini karistirmisim. --George Sanders (All About Eve) Diyelim ki öldün. --Bette Davis (All About Eve) Birbirimizi hak ediyoruz. --George Sanders (All About Eve) Niye hep mutsuz tavsanlar gibi görünüyorlar? --Marilyn Monroe (All About Eve) Ben ve Kayzer, ikimiz de savasiyoruz. Tek fark, Kayzer burada degil. --Slim Summerville (Bati Cephesinde Yeni Bir Sey Yok) Konu ülken için ölmekse, hiç ölmemek daha iyidir. --Lew Ayres (Bati Cephesinde Yeni Bir Sey Yok) Beni affetmek zorundasin, yoldas. --Lew Ayres (Bati Cephesinde Yeni Bir Sey Yok) Ruh? Ruh hiç bir seydir. Onu görebilir misin? Onu koklayabilir misin? Ona dokunabilir misin? Hayir... --Walter Huston (Paranin Satin Alabilecegi Her Sey) Biz vazgeçmedik, sen vazgeçtin. --Tom Cruise (All the Right Moves) Memleketteyken herkes benim kabiliyetsiz oldugumu söylerdi. Burada da ayni seyi söylüyor olabilirler, ama Franziscasi kulaga daha hos geliyor. --Gene Kelly (Paris"te Bir Amerikali) Ben bir konser piyanistiyim. Bu halen issizim demenin havali bir biçimi. --Oscar Levant (Paris"te Bir Amerikali) Sadece su kadarini söyleyeyim: Gençlik duygularimla basa çikabilecek kadar yasliyim. --Georges Guetary (Paris"te Bir Amerikali) Bes yüz bin dolar için hiçbir seyden korkmam, ölümden bile! --Susan Hayward (Among the Living) Artik kim oldugumu bilmiyorum. Neyi hatirladigimi ve bana hatirlamam söylenen seyi bilmiyorum. Gerçek nedir? --Ingrid Bergman (Anastasia) Majestelerinin yaninda, hayat ebedi bir süt kasesi gibidir. --Martita Hunt (Anastasia) Evdeki tek hizmetçiyi öldürmek çok aptalcaydi. Simdi marmelatin nerede oldugunu bile bilmiyoruz. --Judith Anderson (And Then There Were None) Köpeklerin pireleri olur, gazetelerin spor yazarlari. --Paul Douglas (Angels in the Outfield) Lütfen espri yapma. --Paul Douglas (Angels in the Outfield) Bir sabah pijamamda bir fil vurdum. Onun pijamama nasil girdigini hiç bilmeyecegim. --Groucho Marx (Animal Crackers) Bitti? Bitti mi dedin? Biz bittigine karar verinceye kadar hiç bir sey bitmez. Almanlar Pearl Harbor"u bombaladiklarinda bitmis miydi? Kahretsin, hayir! --John Belushi (Hayvan Evi) Çocuklarimin hiçbirini sevmiyorum. --Florence Eldridge (Ormanin Diger Tarafi) Bazilari savastan hiç dönmemeli. --John Dall (Ormanin Diger Tarafi) Su masada sabah altiya kadar sizin için 1000 dolar olacak. Erkenden trene binin. Su an susmanizi isteyen yasli babaniza her yil Noel"de bir kart atin. --Fredric March (Ormanin Diger Tarafi) Bu tür gerçekleri biliyorum, çünkü bir sigorta sirketinde çalisiyorum. --Jack Lemmon (The Apartment) Bir kadinla 12 yil evli kaldiktan sonra, kahvalti masasina oturup, sekeri uzatir misin? ... bu arada, ben bosanmak istiyorum, diyemezsin. Bu o kadar kolay degil. --Fred MacMurray (The Apartment) Sadece anlamiyorsun. --Marlon Brando (The Appaloosa) Damarlarinda bir yerde bir böcek var. Onu tedavi ettir, yoksa hepimizi öldürteceksin. --Paul Stewart (Tehlikeyle Randevu) Mutlu degilim ... hiç mutlu degilim. --Walter Abel (Arise My Love) Önce beni öldürmek istiyorsun, simdi beni öpmek istiyorsun. --Bruce Campbell (Army of Darkness) Ailemde çilginlik kosusturuyor, daha dogrusu tiris gidiyor. --Cary Grant (Arsenic and Old Lace) Beyefendilerden biri, Ne kadar lezzetli! diyecek zaman buldu. --Jean Adair (Arsenic and Old Lace) -Banyo yapacagim. -Medyaya haber vereyim. --Dudley Moore ve John Gielgud (Arthur) Gerçekçe konusur musunuz? --Charlton Heston (Arrowhead) Su gögüslere bak! Güzel degil mi? --Elizabeth Taylor (Ash Wednesday) Dövüsürken hanimefendi degilim. --Maureen O’Hara (At Sword’s Point) Atlas Okyanusu o zamanlar bir seydi. Evet, Atlas okyanusunu o günlerde görmeliydin. --Burt Lancaster (Atlantic City) Ayrica ben nasil anne olabilirim? Anne olamayacak kadar mesgulüm. --Rosalind Russell (Auntie Mame) Hiçbir sey için endiselenme. Tamamen yangin sigortasi kapsamindayim. --Rosalind Russell (Auntie Mame) Vücudundaki bütün kemikleri kirmam gerekse bile bu çocugu Tanri"dan korkan dürüst bir Hiristiyan yapacagim. --Fred Clark (Auntie Mame) Saçimi senin yaptigin gibi dogal tutsaydim, kel olurdum. --Rosalind Russell (Auntie Mame) Hayat bir sölen ve bir çok gariban açliktan ölüyor. --Rosalind Russell (Auntie Mame) Hayatimin detaylari önemsiz. --Mike Myers (Austin Powers: International Man of Mystery) Bu odayi kimse terketmeyecek, cüzdanimi kaybettim. --Irene Dunne (The Awful Truth) Resimlerini gazetede görmüstüm ve neye benzedigini merak ediyordum. --Irene Dunne (The Awful Truth) Ona onu görmek istedigimi söyle. Ona boks eldivenlerini giymesini söyle. --Irene Dunne (The Awful Truth) Geri geldin ve beni gerçekle yakaladin, ve gerçekten daha mantiksiz birsey yoktur. --Irene Dunne (The Awful Truth) … bebek doguramam, çünkü 12:30da toplantim var. --Diane Keaton (Bebek Odasi) Ise ihtiyacim var. Insanlara ihtiyacim var. Sosyal hayata ihtiyacim var. Sekse ihtiyacim var. --Diane Keaton (Bebek Odasi) Yasamimin su dakikasinda aklimda tek bir sey var, o da güvelerin yedigi bu sehirden çikip gitmek. --Diane Keaton (Bebek Odasi) Simdi, bu büyük binada bana bir yer olmadigini söyleme. --Barbara Stanwyck (Bebek Yüz) Biz isimizi ciddiye aliriz. Espri yapmak istiyorsan sirke katil. --Joe Mantegna (Baby"s Day Out) -Bundan siyrilabilecegimizi saniyor musun? -Hayir, ben elektrikli sandalyeyi çok acayip merak ettigim için buradayim. --Brian Haley ve Joe Mantegna (Baby"s Day Out) O canli bir sey … Nefes aliyor, yiyor ve nefret ediyor. --Robert De Niro (Backdraft) Simdi, bir kizin aklindan hiç çikmayan bir tip var. Orada agir bir metal gibi duruyor. --Veda Ann Borg (The Bachelor and the Bobby-Soxer) Beni sadece sevdigini söyle. Ille de sevmen gerekmez. --Carolyn Jones (The Bachelor Party) Artik senin hayatinda önemli degilim. --Margaret Sullavan (Back Street) Beni evde yapilmis bir sampanyayla ayartmaya çalisiyor. --Susan Hayward (Back Street) Baskalarinin ask hikayeler hep komiktir. --Susan Hayward (Back Street) Bu çilginlik, fakat seni seviyorum. --Susan Hayward (Back Street) Selam oradaki! Sen iri biri misin? Baliketinde, biraz dolgunca? Tamam, yüzleselim, sen sisman misin? --Rodney Dangerfield (Back to School) Tarih bence kutsaldir ... çiftçinin topraga bakisi ve onu kutsal sayisi kadar. --Sam Kinison (Back to School) Hiç bir sey karsiliginda hiç bir sey alirsin. --Walter Pidgeon (Kötü ve Güzel) Böyle bakma. Sana beni kazma ve içimi tersyüz ederek nasil bir sey olduguma karar verme hakkini kim verdi? --Kirk Douglas (Kötü ve Güzel) Üçümüze yetecek cazibeye sahip. --Dick Powell (Kötü ve Güzel) Ben bu çocugun dahi oldugunu hep söyledim. --Walter Pidgeon (Kötü ve Güzel) Son zamanlarda iyi bir kitap okudun mu? --Lana Turner (Kötü ve Güzel) Ya, her seyin ortasinda birdenbire bir seyi açikça anliyorum: Parti senin bulundugun yer. --Lana Turner (Kötü ve Güzel) Ben olmasaydim, o bir fikir olarak kalacakti. --Kirk Douglas (Kötü ve Güzel) Mezarda bir yildiz olamazsin. --Kirk Douglas (Kötü ve Güzel) O seni duraklatir miydi? --Frank Langella (Kötü Arkadas) O bir parça pis is. --Frank Langella (Kötü Arkadas) Onlari öldürdüm, çünkü onlar ödül pesinde kosan yagmacilardi. Sadece yaptiklari isin karsiligini alan polis olsalardi o zaman farkli olurdu. --Martin Sheen (Badlands) Bence ellerimizi bu tasla ezmeliyiz, böylece bu günü hiç unutmayiz. --Martin Sheen (Badlands) Sarhosum. Küçük çocugun öldürüldügünde sarhos kalmak bir zevktir. --Eileen Heckart (Kötü Tohum) Oh, senin yüksek sosyeteden geldiginin kesinlikle farkindayim. --Eileen Heckart (Kötü Tohum) Bir sepet öpücük karsiliginda bana ne vereceksin? --Patty McCormack (Kötü Tohum) Sarkin bekleyebilir. --Vincent Price (Bagdad) Onu seviyorum, çünkü o bir bardak yagsiz sütle sarhos olan bir tip ve onun kulaklarina kadar kizarmasi hosuma gidiyor. --Barbara Stanwyck (Ates Topu) Annen artik seninle olamaz. --The Great Prince (Bambi) Acidan baska her seye dayanabilirim. --Oscar Levant (The Band Wagon) Sana söylüyorum, hareket ediyorsa, seni heyecanlandiriyorsa, seni eglendiriyorsa ... o tiyatrodur. --Jack Buchanan (The Band Wagon) Birdenbire bütün parçalar yerine oturdu. --Fred Astair (The Band Wagon) Tartismiyoruz! Tam bir anlasma içindeyiz! Birbirimizden nefret ediyoruz! --Nanette Fabray (The Band Wagon) Öldügümde gazeteler bu dünyanin ******larinin çocuklarinin liderlerini yitirdigini yazacak. --Vincent Gardenia (Bang the Drum Slowly) Ve bir kez daha hayat senaryonun disina çikiyor. --Humphrey Bogart (Çiplak Ayakli Kontes) Sence ben gerçekten bir yildiz olabilir miyim? --Ava Gardner (Çiplak Ayakli Kontes) Onun yaratici olan herhangi bir seyle ilgisi benim nükleer fizikle olan ilgim kadar. --Humphrey Bogart (Çiplak Ayakli Kontes) Sanirim hayatinin çogunu bir meslekte geçirince mesleki görüs açisi denebilecek bir sey gelistiriyorsun. --Humphrey Bogart (Çiplak Ayakli Kontes) Bir senaryo anlam ifade etmelidir, hayatin bu zorunlulugu yoktur. --Humphrey Bogart (Çiplak Ayakli Kontes) Ölüp cennete gittigimiz hissine kapildim ... sadece tirmanmamiz gerekiyor. --Mildred Natwick (Barefoot in the Park) Ona önemli oldugunu hissettir. Bunu yaparsan mutlu ve harika bir evliliginiz olur, her on çiftten ikisi gibi. --Mildred Natwick (Barefoot in the Park) Birdenbire popülerim. Belki de belediye meclisi üyeligi için çalismaliyim. --Mickey Rourke (Bar Kelebegi) Herkes bir is bulabilir. Çalismadan basarmak herkesin harci degildir. --Mickey Rourke (Bar Kelebegi) Klas bir bayan görünce hemen anlarim. --Mickey Rourke (Bar Kelebegi) Bazilari asla kafayi yemez. Onlarinki gerçekten korkunç bir hayat olmali. --Mickey Rourke (Bar Kelebegi) Aptal degilim. --Sharon Stone (Temel Içgüdü) Öldürmek sigara içmek gibi degildir, onu birakamazsin. --Sharon Stone (Temel Içgüdü) Yeni kitabin ne hakkinda? --Michael Douglas (Temel Içgüdü) Insan kendi yolundan gitmeli. --Val Kilmer (Batman Forever) Kirik kanatlar zamanla iyilesir. --Michael Gough (Batman Forever) Kafein seni öldürecek --Jim Carrey (Batman Forever) Kazandim! Kazandim! Kazandim! --Jim Carrey (Batman Forever) Bir arkadas aramiyorum. Su an bir ortaga ihtiyacim var. --Chris O"Donnell (Batman Forever) Bilgi kuvvetse, Tanri benim. --Jim Carrey (Batman Forever) Herkes dikkat ediyor mu? --Jim Carrey (Batman Forever) Kadinlarla fazla sansim olmadi. --Val Kilmer (Batman Forever) Simdi gerçek oyun baslasin. --Jim Carrey (Batman Forever) Patakla beni! --Jim Carrey (Batman Forever) Bana yeni bir rüya verdigin için tesekkür ederim. --Val Kilmer (Batman Forever) Hepimizin maskesi var. --Val Kilmer (Batman Forever) Niye basitçe ölemiyorsun? --Tommy Lee Jones (Batman Forever) … o adamlara karsi dikkatli ol. Onlar umutsuz karakterli. Biri bile bacaklarima bakmadi. --Jennifer Jones (Beat the Devil) Zaman! Zaman! Zaman nedir? Isviçreliler onu imal eder. Fransizlar onu stoklar. Italyanlar onu arar. Amerikalilar onun para oldugunu söyler. Hindular onun var olmadigini söyler. Benim ne dedigimi bilmek ister misin? Ben zaman bir hirsizdir diyorum. --Peter Lorre (Beat the Devil) Neden hep benim adimla ilgili espriler yapiyorsun? --Peter Lorre (Beat the Devil) Aslinda ben bisiklete binmis 12 yasindaki bir çocugu kiskaniyorum. --Tim Hutton (Beautiful Girls) Senin en güzel yillarin lisede geçerken ben ne hissedebilirim? --Mira Sorvino (Beautiful Girls) Senin kalbinde çirkinlik var. --Gilbert Roland (Beauty and the Bandit) Her seyi bir saniyede kaybettim. --Christian Slater (Bed of Roses) Simdi sov zamani! --Michael Keaton (Beetlejuice) Gerçek ne olursa olsun, arkandayiz. --Liam Neeson (Before and After) Biri seni buralarda istemiyor. --William Demarest (Behind the Eight Ball) Kendi yoluma gitmek istiyorum. --Robin Williams (Being Human) Niçin diger herkesten bu kadar farkli konusuyorsun? --Robin Williams (Being Human) -Senin altin saçlarina sahip olmaliyim, muhtesem gözlerine, çekici gülüsüne, sirin kollarina, ilahi biçimine ... -Bir dakika. Bir dakika! Bu bir teklif mi, yoksa envanter mi çikariyorsun? --John Miljan ve Mae West (Belle of the Nineties) Sana serefsiz bir yüzün oldugunu hiç kimse söyledi mi? Bir papaz için, yani. --Ingrid Bergman (The Bells of St. Mary"s) Dogal olarak ben kendi basinin çaresine bakabilen bir adam görmek isterim. Disarisi erkeklerin dünyasi. --Bing Crosby (The Bells of St. Mary"s) Beni çok mutlu ettin. --Ingrid Bergman (The Bells of St. Mary"s) Devam ediyor, Judah … Yaris bitmedi. --Stephen Boyd (Ben-Hur) Bir kadin (es olarak)? Bir Tanri"yi anlayabilirim, fakat bir kadin! Bu uygarca degil. Bu cömertlik degil. --Hugh Griffith (Ben-Hur) Roma Tanri"ya saygisiz. --Charlton Heston (Ben-Hur) Gözlerin nefretle dolu. Bu iyi. Nefret insani canli tutar. --Jack Hawkins (Ben-Hur) Atlarimi gördün. Onlarin sadece onlara degen bir sürücüye ihtiyaçlari var. --Hugh Griffith (Ben-Hur) Kulaklarim bu müzikle çiftlesmek ve ondan çocuk sahibi olmak istiyor. --Lenny Henry (Bernard and the Genie) Onda sadakat disinda bir köpegin bütün nitelikleri var. --Henry Fonda (The Best Man) Bir insanin tek istedigi birazcik eglenmektir. --Brian Ahern (The Best of Everything) Benim bütün istedigim beni sevecek bir adam … bir süre için. --Suzy Parker (The Best of Everything) Keske beni seven birine asik olsaydim. --Diane Baker (The Best of Everything) Sen ve senin tavsan suratli karin cehenneme gidin! --Joan Crawford (The Best of Everything) -Ne ariyorsun? -Kayip bir arkadas. --Hope Lange ve Stephen Boyd (The Best of Everything) Sen de kimsin be? --Brian Ahern (The Best of Everything) Onu senden uzak tutmak, seni ona unutturmak ve onu mutlu edecek dürüst biriyle onu evlendirmek için elimden gelen her seyi yapacagim. --Fredric March (Hayatimizin En Güzel Yillari) Bayanlar ve baylar, burada oldugum için mutluyum. Aslinda, herhangi bir yerde oldugum için mutluyum. --Fredric March (Hayatimizin En Güzel Yillari) Ona kendi ogluna verdiklerinden tattiracagim: Rezillik, umutsuzluk ve maglubiyet. --Robert Duvall (The Betsy) Bu dünyada yanlis hesap yapan bir kadinin hesap yapmasindan daha büyük aptallik yoktur. --Lesley-Anne Down (The Betsy) Ben basarili bir isadamiyim. Bir çok insan taniyorum. Insanlari taniyan insanlari taniyorum. --Joe Pesci (Betsy"s Wedding) Benim ana-babam özgür fikirli insanlar degil. Onlara göre yaratici olmak düsük fiyatla alip yüksek fiyatla satmak demek. --Dylan Walsh (Betsy"s Wedding) Ben veya baska biri sana bir anlik mutsuzluk verirse çok derinden üzülürüm. --Anthony LaPaglia (Betsy"s Wedding) Radyo dinliyor ve onun ne tür müzikten hoslandigini düsünüyorum. Hard rock? Hafif müzik? Yoksa klasik müzik mi ... Sinatra filan? --Anthony LaPaglia (Betsy"s Wedding) Sence kaçabilecek mi? --Phyllis Thaxter (Bewitched) Seni hiç gülerken görmedim. --Stephen McNally (Bewitched) Sen öldügünde kim ölecek? --Edmund Gwenn (Bewitched) Buradan çikmazsam ölecegim. Burada yasamak cenaze töreninin baslamasini beklemek gibi bir sey. Yo, kefenin içinde, seni götürmelerini beklemek gibi bir sey. --Bette Davis (Beyond the Forest) Kötü haber iyi satar, çünkü iyi haber haber degildir. --Kirk Douglas (The Big Carnival) Buralarda gürültü için ne yapiyorsunuz? --Kirk Douglas (The Big Carnival) Asansörde insanlarla konusmamiz yasak. --Noel Niell (The Big Clock) Artik seni dinlemek zorunda degiliz. --John Goodman (The Big Easy) Senin yasalara bagli kalman gerekiyordu, ama bunun yerine onu çekistiriyor ve satiyorsun. Sen artik iyi insanlardan biri degilsin. --Ellen Barkin (The Big Easy) Ondan hoslaniyorum. Ondan çok hoslaniyorum. --Gloria Grahame (The Big Heat) Dinle, ben zengin de oldum fakir de. Bana inan, zenginlik daha iyi. --Gloria Grahame (The Big Heat) Ben sadece saka yapiyordum. --Wallace Berry (The Big House) Pekala, evlat, madem ki büyüklerine saygili olmayi ögrenmedin, senden daha iyilere saygili olmayi ögrenmenin zamani geldi. --John Wayne (Big Jake) Ve güvenlik nedenleriyle bana yoldas deme. --Alan Napier (Big Jim McLain) Kibar olmanin maliyeti yoktur. --John Wayne (Big Jim McLain) Yapmamiz gerekmedikçe hayir. --John Wayne (Big Jim McLain) Gömlegimi çekistiriyorsun. --John Wayne (Big Jim McLain) Gülümse, sözlerinde kil var. --Jack Palance (The Big Knife) Vah, vah, vah! Sehirde bir sürü silah ve çok az beyin. --Humphrey Bogart (The Big Sleep) Sana bazi iyi haberlerim var. --John Wayne (The Big Trail) Deli misin sen? Derdin bu mu? --Kurt Russell (Big Trouble in Little China) Herkes rahatlasin. Ben buradayim. --Kurt Russell (Big Trouble in Little China) Hey, ben mantikli biriyim. Fakat az önce epey mantiksiz bir bazi seyler ögrendim. --Kurt Russell (Big Trouble in Little China) Simdi, ben her yerde bulundugumu, her seyi yaptigimi söylemiyorum, fakat burada üzerinde yasadigimiz gezegenin harika bir yer oldugunu kesin biliyorum. Ve bir insanin bu evrende yapayalniz oldugumuzu düsünmesi için bir tür salak olmasi gerekir. --Kurt Russell (Big Trouble in Little China) Tamam, millet! Siki durun, kaleyi tutun, ve evleri yakmaya devam edin. Ve safaga kadar dönmezsek ... baskani arayin. --Kurt Russell (Big Trouble in Little China) Ben yasayan en zeki insanim. --Adam Sandler (Billy Maddison) Tango yapmak için iki kisiden fazlasi gerek. --Adam Sandler (Billy Maddison) Silahlar ve adam vurma tarihe karisiyor. Kanun ve düzen geliyor. Iyi insanlar iyi ve barisçi vatandaslar olarak yasamak istiyorlar. --Ian Hunter (Billy the Kid) Onlarin insan olmalarini istemiyorum. Onlarin itaat etmelerini istiyorum. --Christopher Walken (Biloxi Blues) Cennete hos geldin. --Pauly Shore (Bio-Dome) Artik böyle kadinlar yapmiyorlar. --Gene Hackman (Kus Kafesi) Keske daha güçlü biri olsaydim. --Jessica Tandy (Kuslar) Bana niçin hayat hikayeni anlatmiyorsun? Sadece son on dakika disindaki her seyi bos ver. --James Coburn (Bite the Bullet) -Ilk kez beyaz bir kadin olmak istedim. -Niçin? -Aglayabilmek için. --Katherine DeMille ve Anthony Quinn (Black Gold) Bir arkadasin yüzünü saklamak için nedeni yoktur. --Peter Cushing (The Black Knight) O! Artik polisler yerine süphelileri mi dinliyoruz? --Michael Douglas (Kara Yagmur) Yarin buna sonsuza kadar bir son verecegim. --Tony Curtis (The Black Shield of Falworth) Onun bütün aradigi hepimizin aradigi ayni cevaplardi. Nereden geldim, nereye gidiyorum, ne kadar kaldi? Bütün yapabildigim, oraya oturmak ve ölmesini seyretmek. --Harrison Ford (Blade Runner) Bütün o anlar zamanla kaybolacak, yagmurdaki gözyaslari gibi. --Rutger Hauer (Blade Runner) Bu sorular senin aklina mi geliyor, yoksa onlari senin için onlar mi yaziyor? --Brion James (Blade Runner) Keske sen de benim senin gözlerinle gördüklerimi görebilseydin. --Rutger Hauer (Blade Runner) Polis degilseniz küçük insanlarsiniz. --M. Emmet Walsh (Blade Runner) Kurban olmaktansa katil olmayi yeglerdim. --Harrison Ford (Blade Runner) Yasamayacak olmasi çok kötü! Fakat, yine, kim yasiyor peki? --Edward James Olmos (Blade Runner) Uyan, ölme zamani! --Brion James (Blade Runner) Hazirlansan iyi olur. Seni öldürmek zorunda olacagim. Sag olmazsan oynayamazsin. --Rutger Hauer (Blade Runner) -Senin asildigini söylediler. -Dogru söylemisler. --Charles McGregor ve Cleavon Little (Blazing Saddles) Nasil uyuyabilirim? Seni bir daha hiç görmeyebilirim. --Arthur Lake (Blondie) Beni dinlemeyeceksen belki baska birini dinleyeceksin. --Arthur Lake (Blondie) Bebegimizle ne yapacaktin? --Arthur Lake (Blondie Takes a Vacation) Kararini ver. Bekleyemem. --Robert Mitchum (Blood on the Moon)
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
İzlemediklerimden de vardı da birçoğu hatırımda, ''Bana katil demeye hakkin yok. Beni öldürmeye hakkin var, bunu yapmaya hakkin var; ama beni yargilamaya hakkin yok!'' dimi ya
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ya sanırım bu yok orda ama ben bunu da çok beğeniyorum... -tarihten almamız gereken tek bir ders varsa ; o da istediğimiz herkesi öldürebileceğimizdir... Al Pacino(Michael Corleone)
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
Bence ellerimizi bu tasla ezmeliyiz, böylece bu günü hiç unutmayiz. --Martin Sheen (Badlands) güzel fikir aslında:45:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |