![]() |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 12-Eylül-2007 Bulunduğu yer: kartal Yaş: 23
|
açılış benden olsun :muhahaha: ilk aklıma gelen forrest gump'ta (izleyenler bilirler) forrest'ın jenny mezarının başında olan konuşması ve tom hanks'in oyunculuğu gerçekten beynime kazınmıştı adeta... ayrıca olağan şüphelilerde (the usual suspects) deki son sahhe... şok olmuştum resmen... yine the prestige' in son sahnesi... ve son olarak geleceğe dönüş'te marty nin saatte 88 mil'e ulaştığı her sahne.... :haha::muhahaha: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
titanicte geminin battığı sahne süperdi.. insanların tutunma çabaları.. inanılmaz derecede gerçekçiydi... sinemada izleyenler beni anlar bide pearl harbour da japonların ameraikalılara sabah saatlerinde saldırmaları.. füzeyi gönderdikleri sahne..
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
hımmm filmlerden sahneler... -the last samurai de kızın tom cruise u giydirdiği sahne... -the prestige de angier ın ilk kendini kopyaladığı sahne -the illüsionist de komserin her şeyi kafasında çözmeye başladığı son sahne -the lord of the rings: two tower da şafakta gandalf ın rohinrimlerle geldiği sahne. -star wars:revenge of the Sith de darth vader ın obi-van la dövüşmaya başlamadan önce "if you are not with me that you are my emeny." diyipte sonrada "don't make me kill you obi-van" dediği sahne... (not: sahneleri benim için unutulmaz yapan oyuncuların yüz ifadeleridir. o yüzden bu sahneler benim için çok anlamlı) arkası yarın... kuşağı :P
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Unutamadığım sahneler vardı ama görüyorum ki unutmuşum Düşününce aklıma gelen birkaç tane geldi.Green Miles'da John Coffey idam edileceği zaman ağlarken.Kendimi çok kasıyorum o sahnede ağlamamak için Bir de Titanic'te gemi battıktan sonra Jack ölmesine yakın Rose'a ilerideki yaşamında neler yaşayabileceğinden bahsetmesi.O sahne de beni ağlatmaya çalışmıştı ama kasmıştım yine ağlamamak için Müzikler beni etkiliyor genelde :/ve birkaç karizma mimik :P |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
| cruel intentionsda ryan philliple sarah michelle gellar'ın sahnesi (anlayanlar anladı) the notebook(ki benim filmimdir) yağmurun altında o kadar nefrete ve geçen o kadar zamana rağmen aşık iki insanın tutkusu.... moulin rouge satinenin öldüğü sahne...
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| Alıntı:
ben gayet iyi anladım "aaaa yapmaaa!!!""" ama ben o filmde ryan phillippe in teyzesinin bahçesinde selma blair le olan sahnesini tercih ederim... "çok kabayım" ___________________________ bir adet unutulmaz sahne daha.... -interview with the vampire filminde uzun bir aradan sonra louise (brad pitt) in LESTAT(tom cruise)u lafayette mezarlığında bulduğu sahne ve filmn sonuan kadar ki devamı... o nasıl güzel bir sahnedir....hatta ve hatta nasıl güzel bir filmdir. ilk izlediğimde daha çocuktum ve ağzımın suyu akmıştı... bende vampir olsam filan diye. tabi sonra kurtadam filmleri çıktı dedim yok ben kurtadam olmak istiyorum....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Ekim-2007
|
Beni etkileyen sahnelerden bazıları Cehennemde filmine Bill'in mezra konması adını unuttuuğum başrol oyncusunun çektikleri ya neyse uzatmaya gerek yok bütün film unutulmaz gibiydi ayrıca Hayat Güzeldir'deki babanın çocuğunun gözleri önündeölüme gitmesiydi
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |