![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| bu hafta vizyondaki filmler.... Benim Adım Elisabeth /Je m'appelle Elisabeth Cevapsız Arama 3 /Chakushin ari final Gün Işığı /Sunshine Kaynak /The Fountain Tetikçi /Shooter İhanet /Breach
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ben daha spiderman e bile gidemedim bu filmleri napıyım. haftaya da zaten pirates of the caribbean geliyo ooofff offf....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bunlar da otomatie bağlamış gibi seri çekiolar yaa. ben hala karayip korsanları 1 deym.. neden yaaa nedn bunlar bu kadar çabuk çekilirken boondock saints2 ile clive cussler romanı uyarlaması yeni film 2008 yazında gelio yaaa sorarm!!!!! karayip korsanları da spider man de daa yeni çekilmişti... Bu arada temmuz da FANTASTİC4 2 GELİOR.... RICE OF SILVER!!
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ya şehrin azizleri dimi o dediğin film.... o harika bir film canım ya ben bayılmıştım ilk izlediğimde yenisi geliyo ha çok sevindim... ayrıca spiderman en son 2004 te çekildi yaa lüütfen kıskançlık yapmayalım sabredelim izleyelim...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| bu hafta girenler.... Zodiac Cinayet Gecesi /Fracture Mr. Bean Tatilde /Mr. Bean's Holiday Sevimli Dinazor /Impy’s Island Tepenin Gözleri 2 /The Hills Have Eyes II
| | |
| | #8 (permalink) |
|
25.5.2007 Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu /Pirates of the Caribbean: At Worlds End Zamana Güzellik Kat /Cashback Tarih Öğrencileri /The History Boys Beni Suçlu Bulun /Find Me Guilty
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |