![]() |
| | #21 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
ya tutkun ne dıyın ya ![]() nerden bıleyım mamının hepsını ızleyıp ızlemedıgını bu bır,tavsıye ettım ızlemesı ıcın cunku merakla fılmı ızlemek ıstıyo gıbı geldı bana bu ıkı ve uc ona da sence devamı gelebılır mı sordum fıkrını almak ıcın... |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
heralde izledikten sonraki yorumumu soruyodur. bu kadar niye kasıyon üstünde duruyon ilginç. neyse seninde tarzın bu....
__________________ ![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Alıntı:
seda da kendini savunmaya geçmiş ama düştüğü çukurun içinde dolanmış durmuş ![]() maminin, filmin hepsini izleyip izlemediğini bilmediği halde fikrini almaya çalışmış kendi deyimiyle. mami filmi merakla izlemek istiyo gibi tabi ki ve sedanın tavsiye etmesi çok dogru, ama devamı gelir mi sorusuna fikrini alabilmek için önce o kişinin izlemesi lazım o filmi. değil mi dostlar. sorunun kronojik olarak soruluş zamanı yanlış. bu yüzden cevap geçersizdir diyoruz ve 6harf jokersiz tahmin bulan diğer yarışmacımıza geçiyor hak. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
|
Bilmiorum testere 5'i islediniz mi serinin en gsl filmi fln diolardı önceden diyim en gsli diil ama tatmin edio.Sewnler için sölüorum...4. gibi eskiye dönüş war Ve efsane bitmiycek gözüküo.HELLO BSB FANS, I WANNA PLAY A GAME...:muhahaha:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |