![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| ![]() Benim meleğim .. Ben hiç sensiz kalmak istemedim bu boşlukları doldurmak inanki zordu Bir fırtına sonrası yıklmış evlerin tamiri kadar kolay değil Yıkılmış bittmiş düşlerin ardından yenileri kurmak o kadar kolay değil Başka birni seiyorken ,yanında başkasına tahmül etmek .. Severken hiç bir şey kaybetmezdik,, Bol bol ümit depoladık küçük kalplerimize ,, Bizi biz yapan sevgiler Küçük yanılgılar hayatımız alt üst edmezdi çok büyüktük Her zaman yüreiğimiz yeterdi .. Başka bir güç yoktu .. Umut ettik ...hepsi tükendi ... Düşe kalka ...yaıprandık ..yaıpratık.. Şimdi elimizde aucumuzda ne kaldı .. Boşa geçen bir zaman .. Benim meleğim sana seviyorum dedim gerçekten seviyordum.. Zaman şimdi bir kayıp ellerinde .. Tek yapmam gerken seni kaderinle baş başa bırakmak Umarım pişman olmaadın ,,yada olmazsın .. Bunu bilmek ağrına gitmicek biliyorum hiç bir zaman üzlümiceksin Gidiyorum diyemiyorum çünki bir adın kadar bile öteye gidemiceğim Her şeyi zamana bırakaıyorum...Terk etmek kolay değil .. Bu hiç kolay değil hala özlüyoriken ...Herşeyi bitirmek hiç başlamamış gibi davranmak Benim sevgim kabul görmedi senin tarfından olacaığ buydu hızlı yada yavaş ne fark eder Biz hiç biz olmadık...hayatını bozmak istmem senin benim haylerimi yıktığın gibi ... M,M,Ülker...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |