![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() KarLar altındayız yine.. Elimi tutmuşun,yüreğimiz bir yürüyoruz.. Hayaller uçuşuyo havada.. Yeni bir gelecek için..yeni doğmuş umutLar.. Birden sarıLıyosun yine..evet evet mutluyum işte SoğukLuk önemLi değil o an.. Mutluluğa inat geçiyo zaman.. Gözlerimi açtım!.. Merhaba yeni gün ,,yeni umutları veren güneş.. Uyandım rüyaLarımdan.. Bitmesini istemediğim bi rüyaydın.. Acımı afifLeten bir sevecekLikti beLkide.. İhtiyarLaşmış hayalimizi rüyaLaştırmıştım o gece.. Masal'ımdan çıkma bir düş'tü sadece.. Yeni bir geceyLe yeni rüyaLar işte yine.. Merhaba gecem'i aydınLatan yıldızLarım.. Bitirdiniz ihtiyarlamış düşLerimi yine.. GüLay.AngeL |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |