![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() Bir gün daha geçiyo.. Onu göremeden,duyamadan,hissedemeden.. YaşadıkLarın çok mu enterasan? HayaL kurMak neden bu kadar ısrarcı.. Kelimeler kifayetsiz Kalıyor işte o an..! Hepsi boğazına diziliyo yine sessiz.. Acı çekmek istiyosun diğerine eşit olsun diye.. Kapılar çarpıyor yüzüne!.. Tek bi mucizeye muhtaç haLe geliyosun işte yine.. Gece kaRanlığı vuruyor kapını.. Karanlığını aydınlatan yıldızLarın kayboluyor bir anda Yine yalnızsın.. Üşüyosun..Ama pes etmek yok!..dayanıyosun Bir gün yine gelir die umut ediyosun.. Ama çalmıcak kapın biliyosun.. Ve yine yalnızsın.. Son bi umut diyerekten gülümsüyosun gökyüzüne.., Yağmur'un mükemmeliyetinde kayboluyosun Bir bakmışın yine masalsı düşLer* Çoktan bitmişliğe inat bi sevgi kıvıLcımı arıyosun.. Ateşin sön-mü$ de haberin olmuyo işte yine.. Umut'un tükendiği şehirden ayrıLmak istiyo yüreğin.. Elden gelen bişi yok..Hep bu şehirde kalmak zorundasın!.. Ket vuruyosun son anda.. Elinden tutucak biri bekLiyosun.. Ama yok yok yok!!! Ve Yine yalnızsın.. GüLay.AngeL |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
çiçeğem yazma böyle damardan şeyler gözünü sevem. sarhoş edecen beni yoksa
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| kumacım sen böle yazdıkça ben seni çok ve daha çok anlıyorum jnm benim ya bi ara biliyosun aynı beni anlatmışsın jnm benim ya herşeyimiz ne kadarda benziyo senle:cry: duygulandım ya:cry3: |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
oyyy kumam ya ağlama ayrıcaa çiçeeğeeem(sulçim) napam ya rahatlim yazınca | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |