![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
ne ararsin tanri ile aramda sen kimsin ki orucumu sorarsin? hakikaten gözün yoksa haramda basi açiga neden türban sorarsin? raki, sarap içiyorsam sana ne yoksa sana bir zarari, içerim ıkimiz de gelsek kildan köprüye ben dürüstsem sarhosken de geçerim. esir iken mümkün müdür ibadet yatip kalkip atatürk'e dua et... senin gibi dürzülerin yüzünden dininden de soguyacak bu millet. ısgaldeki hali sakin unutma atatürk'e dil uzatma sebepsiz sen anandan yine çikardin amma baban kimdi bilemezdin serefsiz. üstadımın en sevdiğim siirlerindendir ne güzelde söylemiş .. saygılarımla ... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bu şiir neyzen tevfik'e ait değil. tarz olarak çok benziyor ama onun şiiri değil maalesef. mutlu çelik adında bir emniyet müdürü'ne ait. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...?viewid=268848
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
ısgaldeki hali sakin unutma atatürk'e dil uzatma sebepsiz sen anandan yine çikardin amma baban kimdi bilemezdin serefsiz. ben seviyorum bu şiiri hem de çok yazdığın için sağ ol girgin |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |