![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Sessizliğine aldanıp Neyim var neyim yoksa N ekalacağınada aldırış etmeden Suskunluğumla,günün ilk ışığında İzinin hükmünü sürüyorum Zamansızlığıma inat Lügatimide sana uğurluyorum İrkiliyorum izinin olmadığı yerlerde Karanlıklar çöküyor gündüzme Tükeniyor nefesim,tükeniyorum İçimdeki seni düşlerken Aşka son kez kandığımı kanıksamaya alışıyorum yokluğunda Şarap sıcaklığında..K/aralıyorum mavi'siz'liği Sonra bizli düşlerde adın bir var bir yok oluyor Uçurum ucu kan uykularımda Sus diyosun yine bende K/aralıyorum içimdeki son düşüde Al diyorum göğün mavisizliğine Ne verdiysen al Lal olmuş dilimdeki senide al Ismarlıyorum artık sensizlikten bir ölümü Göğüne, mavisizliğine sesleniyorum Islanarak son defa senli düşlerde Mavisizliğinde susuyorum bir küçük kız edasıyla Dönüşleri olmayan sana susuyorum Ayrılığa,sensizliğe son defa kanıyorum.. seni son kez k/aralıyorumm yitiğimmm...! Kahraman TazeoĞlu |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |