![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Bazen sana aşık olurum sessiz, sakin ve derinden yaşarım sensizliği Ellerin ellerimden uzak olduğu için kendimi öyle çaresiz hissederim ki, patlar gibi olurum Oysa bilirim bir an bile yeter hesap sormana ''yakışıyormu sana bunlar'' dercesine bakarsın gözlerime Bir hayalin içine dalar giderim ve utanırım çaresizliğimden Kendimi sorgulamaya başlarım bir an bile bıkmadan Haksızlık ettiğimi düşünürüm sana Bu aşka ruhunu adadığını, uzaklarda olsanda yüreğinin hep benimle olduğunun farkına varırım Gözlerin ışıldar gecelerime ''üzülme elbet geçecek'' dercesine bakarsın İşte o an bütün çaresizliğim yok olup gider Gözlerinden akseden ışığı sonsuza dek taşıyabilecek bir güç bulurum kendimde Öylesine işler ki içime gözlerin Ben sen olurum, sen ben Gecenin en acımasız saatinde, sana seslenir oldum Oysa benim şehrim böyle değildi Şimdi seni aşan bir yürekle seviyorum Ne mesafeler karşı koyabiliyor sevgime, ne de geceme düşen karanlık Artık Aşk'ı bahane edip çaresizliğinin ardına sığınmak yok Yarınların ikimiz için olduğunu bilmek bile yetiyor yaşadığım yalnızlığı yıkmaya -alıntıdır-
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| anam kimsede yorum yapmamış ama aşk insana neler yazdırıyor canımmm mukocum kime abayı yaktın banaamııı aşşkooommmm puhahah :haha: şaka tabikide ![]() ama sanki bana bişeyi anlatıyor acaba neyi:dans: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| sana yazdım aşkom neyi anlatıyomuş sen bana bir ara kulağıma söyle onu kimse duymasın ![]() edit ihtiyacı hissettim birden.. messy im canım benim ben yazmadım bu şiiri bende yok öyle yetenek sadece okudum ve çok beğendim onu paylaştım :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
sanki bana bişeyi anlatıp hatırlatıyo hane dediğin şeyi aşkooommm:w00t::muhahaha::innocent: hehehehe kısaca sanki senin durumu özetlemiş gibi:dirol: | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| zaten buraya şiiri ruh halime göre koyarım ondandır :wink: bu arada anladım ben seni yorma :haha:
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
aman allahım burda ne oluyor kim kime aşık siz ne konuşuyonuz bakem:ehi:...aman aman mukocum iyimisin kusum sen:nail:.....nese güsel bir paylaşım sagol:innocent:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |