![]() |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
gerçi imzamda var ama ben yine de yazmak istedim Then I tried to help you with your life Then you turned your back on me I tried to talk to you but all I heard was lies And now your words mean nothing to me Ve de bu daha da önemli benim için good friends are like angels you don't have to see them to know they are there |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
benden bir tane daha ama yöneticilerimiz uygun görmezlerse silebilirler hafif küfürlü de :d [SPOILER]If you love me then thank you! If you hate me then f*** you![/SPOILER] |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Happiness needs sadness. Success needs failure. Benevolence needs evil. Love needs hatred. Victory needs defeat. Pleasure needs pain. You must experience and accept the extremes. Because if the contrast is lost, you lose appreciation; and when you lose appreciation, you lose the value of everything. - Philippos |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
koşan elbet varır;düşen kalkar kara taştan su damla damla akar, birikir sonra bir gümüş göl olur, arayan hakkı en sonunda bulur. tevfik fikret in "haluk un vedai" adlı eserinden yürü hür maviliğin bittiği son hadde kadar insan alemde hayal ettiği müddetçe yaşar. yahya kemal beyatlı ölmek değildir ömrümüzün en feci işi, müşkül budurki ölmeden evvel ölür kişi. yahya kemal beyatlı sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince de karıncalar balıkları. kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir çünkü kimin kimi yiyeceğine suyun akışı karar verir. kızılderili atasözü ara sıra isyana yönelecek olsanda hatırla ki evreni yargılamak imkansızdır.onun için kavgalarını sürdürürken bile kendinle barış içinde ol. bu da tapınak yazıtından bir parça sevdiğim güzel sözlerden bir kaçı;insanı gerçekten motive eden,olumlu düşünmeye yönelten sözler. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |