![]() |
| | #11 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
benimki de hepsi stealth çıktı lakin olmaması lazım, bi yanlışlık var kaç aydır taratmıyorum bilgisayarı ve virüs yemekten gına geldi, nerde benim dangerlarım
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bu sitede yaptığınız ölçümler bilgisayarınızdaki virüsleri değil, virüslere karşı savunma sisteminizi ölçer. stealth, closed ya da danger yazanlar virüs olup olmadığını değil, hangi port'larınızın açık olduğunu gösterir. hepsi stealth ise bilgisayarınızdan minimum düzeyde yararlanıyorsunuz demektir. herhangi bir p2p programı kullanıyorsanız en az bir tanesi açık olmak zorundadır. o yüzden hepsinin steath değerinde olması imkansızdır. bi tane bile torrent kullanan yok mu kardeşim aranızda? hayret bişi ya, cık cık.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
dayı, birşeyi ne kadar açık ve anlaşılır bi şekilde anlatırsan anlat yine de anlamayan birileri oluyo muhakkak, misal ben lakin boşverdim sildim can alıcı sorularımı, yormiyim gece gece seni
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 19-Kasım-2009 Bulunduğu yer: BasKeNt Yaş: 22
| Alıntı:
Keşke bunu konunun altınada ekleseydiniz, yanlış anlaşılma oluyor demek ki bu şekilde ![]() Teşekkürler bilgilendirme için... | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
| Alıntı:
dayı herzamanki gibi aştın kendini ![]() hayranın olcam facede hayran sayfası açcam sana ![]() hehe...
__________________ ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
Cemal Abi sağolasın açıklık getirmiş konuya . =)) Ben uTorrent kullanıyorum , kesin açık port vardır şuanda korkudan bakamıyorum =) ![]()
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |