![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Bakalım Harflerin Yerini Ne Kadar Biliyoruz? Klavyeye Bakmadan ' Backstreet Boys Türkiye ' Yazmayı Deneyin... Birçok Yerde Bu Uygulama Mevcut .. Güzel ve Eglenceli Oluyor.. İlk Önce Ben Deneyim :d Bansktseer Boys Türliye
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
hmm şimdi şunu düşünmeden edemiyorum. bu bir oyun mu yoksa yararlı bir makale mi? bana pek yararı dokunmadı sanırsam bir oyun. ama madem bir oyun burda ne işi var ?? neyse not: "backstreet boys türkiye" ben zaten klavyeye bakmadan yazı yazarım.. ve eminim burdaki pek çok kişi de öyledir. özellikle bilgisayar başında çalışanlar..
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| valla ben zaten bakmadan yazarım. sanırım bana pek bi faydası dokunmıcak. nilomun da dediği gibi eminim çoğu kişi bakmadan yazıyodur zaten. neyse..
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
ben bakmadan yazamam yazınca da böyle bişey çıktı; backsyteet bıys
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| Backstreet Boys Türkiye.. ben de yazdım, yubbi =) zaten ben klavyeye bakmadan yazıyorum, o yüzden kolay oldu bu test valla ![]()
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |